Kerst – Yelle & Jaxx

Kerst Yelle & Jaxx

Kerstfoto’s worden elk jaar steeds opnieuw genomen, zeker als er kinderen zijn. Wie vindt het nu niet leuk om te stoefen met zijn kids op een mooie kerstkaart. Wij doen alvast elk jaar mee met de kids van het Imagency team. Met kerst kan er ook zoveel gebruikt worden. Het leven is niet zo zoals in de meeste films zoals sneeuw met kerst, dit valt nog zelden voor dus moeten we andere settings zoeken.

” Maak van de feestdagen een magische tijd, vul ze met liefde, plezier en vooral gezelligheid “ Prettige feesten voor iedereen!

Ons creatief team kwam op het idee om een cirkel te bekleden met de typische eindejaar voorwerpen. Kerstballen mochten natuurlijk niet ontbreken, dit is namelijk het toppunt van decoratie met kerst. Het was niet zo simpel om de kleinste in de cirkel te houden maar het is uiteindelijk wel gelukt. Met kerstballen in de hand was hij helemaal tevreden. Achteraf mocht hij zijn met muisje op de foto,

Groep – Sally & familyPrinsessen Yelle & Lize

CONTACTEER ONS


Heb je interesse in een fotoshoot of heb je graag meer informatie over onze werkwijze, twijfel zeker niet om ons te contacteren. Het Imagency team staat steeds klaar om jouw vragen te beantwoorden!  Adres:

  Veedijk 19
  2450 Meerhout
  Belgium

  Telefoon:

  +32 (0) 14 39 69 50

  Openingsuren:

  Enkel op afspraak

  Ma-Vr 9:00 – 17:00
  Za 10:00 – 14:00
  Zo gesloten

  © Imagency ~ Developed by DirtyHippos