Baby & kids – Jaxx

Jaxx

De rode draad door Imagency zijn de vaste modellen Yelle en Jaxx. Als er een ideetje opduikt is de kans groot dat zij mogen poseren. Ze zijn het al zo gewoon dat ze ‘in the picture’ staan. In deze map bevinden zich enkele foto’s van Jaxx. Het is niet zo evident om hem eender waar te zetten en te fotograferen. We moeten dus super snel handelen om een foto te nemen. Voor we het weten zit hij op de camera. Een echte spring-in-het-veld.

Er zijn weinig kinderen die gewoon stil zitten en poseren. Het is dan ook interessant om kids te fotograferen in hun spel, de spontane foto’s zijn dikwijls de leukste.

Jaxx werd gefotografeerd met zijn knuffel. Ook had hij een leuke outfit aan die bij zijn karakter past. De bronzen koffer is ook een mooi item om een kind of baby in te fotograferen. Er kan natuurlijk ook een oude koffer gebruikt worden, dit geeft een bepaalde uitstraling aan de foto’s.

Thema – Halloween (curse of the pumpkin)Kerst – Yelle & Jaxx

CONTACTEER ONS


Heb je interesse in een fotoshoot of heb je graag meer informatie over onze werkwijze, twijfel zeker niet om ons te contacteren. Het Imagency team staat steeds klaar om jouw vragen te beantwoorden!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Adres:

Veedijk 19
2450 Meerhout
Belgium

Telefoon:

+32 (0) 14 39 69 50

Openingsuren:

Enkel op afspraak

Ma-Vr 9:00 – 17:00
Za 10:00 – 14:00
Zo gesloten

© Imagency ~ Developed by DirtyHippos