Thema

THEMA


Themafotografie is heel uitgebreid. Voor sommige shoots gaan we volledig mee in de rol en brainstormen hier over om een setting te creëren die volledig in het thema past.

Buiten fotograferen zijn we ook zeer creatief en decoreren vinden we het einde. Alice die verdwaald is in Wonderland en onderweg de hoed van ‘the mad hatter’ tegenkomt. Een heks die een spreuk verkondigd in een donker bos waar een ‘blair witch’ gevoel hangt. Kortom, we weten altijd wel raad met een ideetje

Voor halloween mag alles heel donker en creepy zijn. Voor een kerst shoot zetten we onze ho-ho-ho hoed op en hangt er cosy sfeer.

We staan open voor elk thema en denken mee na over hoe we dit kunnen realiseren. Onze creativiteit laten we steeds de vrije loop en vinden het geweldig om een nieuw ideetje uit te proberen.

Het is onze bedoeling om origineel te zijn, daardoor willen we niet elke keer hetzelfde fotograferen maar gaan we steeds de setting anders opmaken. Dit kan in de studio maar ook op locatie. Sommige locaties zijn zo origineel dat het zonde zou zijn om deze niet te gebruiken.

Enkele thema’s: kerst, pasen, boudoir, halloween, prinses/piraat…

CONTACTEER ONS


Heb je interesse in een fotoshoot of heb je graag meer informatie over onze werkwijze, twijfel zeker niet om ons te contacteren. Het Imagency team staat steeds klaar om jouw vragen te beantwoorden!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Adres:

Veedijk 19
2450 Meerhout
Belgium

Telefoon:

+32 (0) 14 39 69 50

Openingsuren:

Enkel op afspraak

Ma-Vr 9:00 – 17:00
Za 10:00 – 14:00
Zo gesloten

© Imagency ~ Developed by DirtyHippos