Cake smash – jaxx

Eerste verjaardag

De eerste verjaardag is wellicht de belangrijkste verjaardag van de kids. Meestal wordt er een thema of kleur gekozen voor het hele feest of enkel de fotoshoot. Wil je een kleine cake of liever een grote? Er zijn verschillende props die gebruikt kunnen worden in de setting van de cake smash shoot.

De eerste cake smash is super leuk voor jouw kleintje. Met de handjes in de cake zitten, met eten spelen en lekker vuil worden, super leuk!

Jaxx was alvast super enthousiast met zijn cake. Er was een beetje assistentie nodig om hem op de doek te houden maar hij deed het uiteindelijk super. Met de handjes in de cake mogen viel in de smaak. Hier werden voor de kleuren goud en blauw gekozen. Deze werden verwerkt in een slinger van ballonnen. Daarnaast gebruikten we de letters van ONE, een houten kistje en een grote knuffelbeer.

Groep – Lewis en familie

CONTACTEER ONS


Heb je interesse in een fotoshoot of heb je graag meer informatie over onze werkwijze, twijfel zeker niet om ons te contacteren. Het Imagency team staat steeds klaar om jouw vragen te beantwoorden!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Adres:

Veedijk 19
2450 Meerhout
Belgium

Telefoon:

+32 (0) 14 39 69 50

Openingsuren:

Enkel op afspraak

Ma-Vr 9:00 – 17:00
Za 10:00 – 14:00
Zo gesloten

© Imagency ~ Developed by DirtyHippos