Huwelijk

HUWELIJK


Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

De mooiste herinneringen aan het huwelijk zitten in je hoofd maar het is toch fijn als je steeds deze dag kan terug beleven op foto. Een mooi huwelijksalbum is toch wel een waardevol extraatje. Alle belangrijke personen in jullie leven zullen aanwezig zijn op het huwelijk en natuurlijk is iedereen op z’n best gekleed.

Als je de fotografie overlaat aan een persoon die geen professionele fotograaf is, zit de kans er in  dat de foto’s niet zo stijlvol zijn. Imagency, een team van fotografen, zorgen voor de mooie foto’s volledig passend in de stijl die bij jullie past.

De visie op een huwelijksdag is voor iedereen anders. Sommige bruidjes vinden het kleed super belangrijk, andere dan weer de decoratie op het feest. Het allerbelangrijkste is dat je kan genieten die dag en dat alle momenten vastgelegd worden. Het zou zonde zijn dat je deze foto’s mist.

’s morgens de voorbereidingen

de aankomst van jouw aanstaande

de plechtigheid

de koppelshoot

het huwelijksfeest

openingsdans

Alles kan en is steeds bespreekbaar. We hechten super veel waarde aan jullie visie, daarom vinden wij het van belang steeds te bespreken wat de wensen zijn op deze memorabele dag. Onze wilde ideetjes en inspiratie delen we graag. Na één gesprek weten we perfect hoe we alles moeten aanpakken. Wij zorgen ervoor dat alle details en elk speciaal moment levenslang vastgelegd wordt.

CONTACTEER ONS


Heb je interesse in een fotoshoot of heb je graag meer informatie over onze werkwijze, twijfel zeker niet om ons te contacteren. Het Imagency team staat steeds klaar om jouw vragen te beantwoorden!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Adres:

Veedijk 19
2450 Meerhout
Belgium

Telefoon:

+32 (0) 14 39 69 50

Openingsuren:

Enkel op afspraak

Ma-Vr 9:00 – 17:00
Za 10:00 – 14:00
Zo gesloten

© Imagency ~ Developed by DirtyHippos