Familie en groepen

FAMILIE & GROEPEN


Groepsfotografie is zeer uitgebreid. Dit kan inhouden dat er beelden genomen worden voor een bedrijf. Maar even goed een mooie foto van heel de familie om voor altijd te koesteren.

Een groepsfoto kan ook voor verschillende redenen genomen worden. Wil je een groepsfoto van het personeel van jouw bedrijf? Dit kan in werksfeer en is leuk om op social media te plaatsen, jouw volgers vinden het super leuk om jullie zo bezig te zien en achter te schermen mee te ‘piepen’.

Ook kan er een geposeerde groepsfoto genomen worden, deze kan op de website geplaatst worden waardoor de klanten een duidelijk overzicht hebben van wie er allemaal in jouw team aanwezig is.

Meer en meer bedrijven maken hier gebruik van en gaan mee in de online wereld. Deze is niet meer weg te denken tegenwoordig. Beelden zeggen dan ook zoveel meer dan tekst en uitleg.

Ook privé kan je verschillende soorten groepsfoto’s laten nemen. Heb je een grote familie en wil de grootmoeder graag een foto waar heel de familie opstaat? Ook hier wordt een bepaalde sfeer gecreërd in de gewenste setting. Allemaal geposeerd of iedereen al lachend en gek doen op de foto, het kan allemaal.

Om een zo echt mogelijke foto te maken, gaan we mee in jullie verhaal en worden er verhaaltjes verteld of gek gedaan zodat iedereen relaxed en enthousiast is en zo de ideale foto kan genomen worden.

Vul je graag de fotokaders in jouw leefruimte met foto’s van jullie gezin? Dit is natuurlijk super leuk. Al wandelend in het bos met de kids tussen jullie, of in het park allemaal al spelend in het zand… Het levert steeds enorm leuke taferelen op die zo mooi zijn om te showen aan iedereen.

CONTACTEER ONS


Heb je interesse in een fotoshoot of heb je graag meer informatie over onze werkwijze, twijfel zeker niet om ons te contacteren. Het Imagency team staat steeds klaar om jouw vragen te beantwoorden!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Adres:

Veedijk 19
2450 Meerhout
Belgium

Telefoon:

+32 (0) 14 39 69 50

Openingsuren:

Enkel op afspraak

Ma-Vr 9:00 – 17:00
Za 10:00 – 14:00
Zo gesloten

© Imagency ~ Developed by DirtyHippos