Baby en kids

BABY & KIDS


Kinderen groeien zo snel, voor je het weet is er weer een jaar gepasseerd. Foto’s zijn daarom een mooie herinnering, als jouw kinderen volwassen zijn vinden ze het vast ook leuk om zichzelf als kleintje op foto te zien.

We stellen jouw kindje of kindjes gerust en laten ze eerst kennismaken met de studio of locatie. We vinden spontaniteit dan ook super belangrijk en willen zeker niks forceren.

Imagency gaat ervoor om het karakter van het kind weer te geven. Speelse foto’s zijn dan ook de allerleukste foto’s. Voor de allerkleinste is de studio het aangenaamste, voor de ravotters trekken we dan weer naar het bos om te fotograferen.

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het fotograferen van jouw kind. Imagency bezit verschillende props die gebruikt kunnen worden, zoals een rieten mand, tinnen badkuip, dekentjes, ballonnen, koffer…

We gaan niet enkel voor de typische smiles. We fotograferen verschillende karaktertrekken, dit levert vaak leuke foto’s op waar je jouw bengel ‘echt’ in terug vindt.

Het is mogelijk om een bepaalde setting te creëren, alles is bespreekbaar.

CONTACTEER ONS


Heb je interesse in een fotoshoot of heb je graag meer informatie over onze werkwijze, twijfel zeker niet om ons te contacteren. Het Imagency team staat steeds klaar om jouw vragen te beantwoorden!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Adres:

Veedijk 19
2450 Meerhout
Belgium

Telefoon:

+32 (0) 14 39 69 50

Openingsuren:

Enkel op afspraak

Ma-Vr 9:00 – 17:00
Za 10:00 – 14:00
Zo gesloten

© Imagency ~ Developed by DirtyHippos